Gelişim Üniversitesi Gelişim Meslek Yüksekokulu

İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

ZEKA VE AKIL OYUNLARI EĞİTMEN EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI

Eğitimin Hakkında Genel Bilgi;

Zeka ve akıl oyunları çocukların ve yetişkinlerin planlama, mantık yürütme, mantıksal çıkarımda bulunma, strateji geliştirme, sıra dışı düşünme, dikkat-konsantrasyon, görsel uzamsal düşünme, hafıza-bellek alanlarında gelişim sağlayan, bununla birlikte sabır-sebat, yenilgiyi hazmetme, kararlılık, karar verme, tatlı rekabet gibi tutum ve davranışları geliştiren oyunlardır.

EĞİTİM SONRASINDA EĞİTİMİ ALAN KİŞİLER;

• Zeka ve akıl oyunlarını okul müfredatına ve eğitim programlarına adapte etmeyi öğrenecekler.
  • Zeka ve akıl oyunlarını öğrencilerin bilişsel ve fiziksel gelişimlerinde aktif olarak uygulayabilecekler.
  • Zeka ve akıl oyunlarını farklı gelişim alanlarına yönelik kullanımı konusunda bilgi sahibi olacaklar.
  • Zeka ve akıl oyunları konusunda öğrencilere ve ailelerine rehberlik edebilecekler.
  • Katılımcılar seçmeli ders olan zeka ve akıl oyunları dersini rahatlıkla yapabilecek yeterliliğe sahip olacaklar.
  • Katılımcılar zeka ve akıl oyunları çalışmaları sonunda çocuklar hakkında raporlama yaparak rehberliğe ve ailelerine dönüt verebilecekler.
  • Katılımcılar eğitim sonunda 30 tane oyun öğrenmiş olacaklar.

• Eğitimin Tarihileri:   3-4 Aralık 2016 (Cumartesi-Pazar)

Eğitim ile ilgili ön koşullar: Lisan ve önlisans mezunları

Eğitime katılacak kişilerin profili: Her branştan; anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise öğretmenleri ve lisans , önlisans son sınıf öğrencileri.

Eğitim Ücreti:450TL

• Eğitime katılan ve başarılı olan tüm katılımcılara İstanbul Gelişim Üniversitesi ve TÖYED onaylı ?Zeka ve Akıl Oyunları Eğitmen Eğitimi? sertifikası verilecektir.
  • Yeterli Katılımcı oluşmadığı takdirde program tarihleri değiştirilebilir ya da iptal edilebilir.

KAYIT İÇİN: 0212 422 06 70 - DHL:160 /  sem@gelisim.edu.tr

-A A+

Bu duyuru 23 Ekim 2016 tarihinde eklenmiş ve 1566 defa okunmuştur.
    Bizi Bu Numaradan Arayabilirsiniz!